Hey!

Ebben a bejegyzésben nem fogom agyondícsérni a TH-t, de ettől függetlenül SZERETEM őket ugyanúgy. Egyszerűen sok volt ez a mai nap, és valahol le kell írnom a véleményemet. Lehet hogy nem fog tetszeni, de ez van. Sprite.

Naszóval..Gondolom mire ezt olvassátok, mindenki látta azt a bizonyos CherryTree-s videot. Ugye milyen sokat megtudtunk belőle? Láttuk Kaulitzék kutyáját és kb. ennyi az új info. Szokás szerint elmondta, hogy HAMAROSAN jön az új kislemez. Hamarosan fél év múlva, igaz? Kicsit sokszor hallottuk/olvastuk már ezt a szót szerintem. Lett belőle valami? Nem. Elhiszem, hogy sok idő meg pihenni akarnak, de miért nincs senkiben annyi, hogy megmondja mi van? Sokkal rosszabb ez így, hogy ígérgetnek. Davidék meg röhögnek rajtunk.. Mostanában úgyis az USA a minden, miért is érdeklnénk őket MI európai fanok!? Itt 1 félperces video[amiből kb 15mp zene és a TH TV introja] Örüljünk neki. Ja, és Martin szerint ősszel mennek Amerikába. Véletlenül sem Eu.. ugyanmáár.. talán egyszer majd erre is lejönnek. Habár Mo.ra nem hiszem, mivel amerikai a turnészervezőjük.. Mint tudjuk, a legtöbb USA-beli szerint Európa 1 ország, ahol franciául beszélnek, és Budapest a fővárosa.  Így jártunk.

Visszatérve Tom blogjához.. Azt mondta, ma [Július 3.] olvashatjuk a blogját..gondolom este. Kíváncsi leszek, mert jól jönne már valami JÓ hír a TH-ról.. és hiteles, nem pedig a "Tom Kaulitznak barátnője van" story. Mellesleg a barátnője első dolga felrakni a twitterére, hogy találkoztak. Meg közölni,h Tomnak német autója van.[ezen röhögtem fél napig.XD] Viszont egy valamit megköszönhetNÉK Sántel-nek.. Megismertem Mollit.<3 Azóta Ő [mármint Molli] az egyik legjobb dolog az életemben.. a másik természetesen Vezúvom.<3 és nem a drága "barátnőim" akik egész héten együtt voltak, csomót beszéltem mind a néggyel, de egyik sem volt képes szólni, h másnap mennénk valahova.. merthogy ELFELEDKEZTEK rólam. Édes, nem?

Amúgy érdemes megnézni Tom arcát ezen a képen[videoüzenetből van].. [link] Kicsit sem lealacsonyító nézés..

Izéé.. a kép Davidról..XD Nézegettem Lana oldalán a frisst, és ezt találtam.XD A póló felirata: GET A JOB! vagyis KERESS MUNKÁT! [link] Remélem mindenki érzi azt a finom iróniát..x)

Végül pedig 2 idézet.. Arról, amit most érzek..

Miért pont Ő?
Kérdezed magadtól,
Mikor már a szíved meghasad a fájdalomtól.
Miért pont Őt kellett ennyire szeretned?
Mikor összetörte a szíved.
Nem érted, hogy miért pont Ő kellett neked,
De szükséged volt, van és lesz rá, amíg csak élsz,
Mert már csak azért a fiúért dobban a szíved.
Minden egyes nélküle eltöltött pillanatban,
Újra és újra meghal a szíved, halkan.
Halkan, habár a fájdalomtól üvölteni tudna,
De nem akarod, hogy bárki is tudja,
Éppen most halsz meg belülről.
De te nem látod,
Már mindenki tudja,
Mert a fájdalom kiült az arcodra.
Nem tudsz, semmit csinálni,
Szíved már feladta a harcot, és most készül meghalni.
Hirtelen egy könnycsepp hasítja végig az arcod,
Majd társai követik vagy még százan.
Az első könnycsepp a szerelmünkért,
A második könnycsepp az álmainkért,
A harmadik könnycsepp a vágyainkért,
A negyedik könnycsepp az együtt eltöltött napokért,
És a többi, mindezekért.
Mondtad halkan, mert fuldokoltál a sírástól.
Senki nem tudta, hogy neked most mennyire fáj,
Hogy te most hogy érzel,
És senki nem tudott arra a kérdésedre válaszolni, hogy:
Miért pont Ő?
Senki, még magad sem.

Szeretném, ha valóra válnál.
Szeretném megfogni a kezed.
Szeretném, ha kinevetnél, ha sírok.
Szeretném,ha veszekednénk.
Szeretném, ha mellém bújnál, ha félek.
Szeretném nem elfelejteni ezt az érzést.
Szeretném, ha együtt sétálnánk.
Szeretném, ha megvédenél.
Szeretném, ha Velem lennél.
Szeretném, ha lenne közös emlékünk.
Szeretném megosztani Veled az életem.
Szeretném elmondani, hogy szeretlek.

Ennyivoltmára.

pussz.

Lexa.

A bejegyzés trackback címe:

https://painoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr841223624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:)XDKÖLYÖKXD:) 2009.07.05. 17:14:39

Kislány nekünk kettőnknek össze kéne fognunk!!???!!!!!!!!Mert a mi osztályunkban olyan hogy barátság nem igazán létezik!!!!!!!!!!!!És a TH-t illetően azért nem most jön ki a lemez hanem csak ősszel mert a nyáron még tökéletesítenék rajt,és honnan tod hogy Tomnak bnője van? és bocs a sok mondanivalóért

P B ! 2009.07.05. 19:34:02

Sziiaa : DD
Köszönöm a szép szavakat : DD
Én is szeretlek

:)XDKÖLYÖKXD:) 2009.07.05. 19:58:07

bárkivel eldumcsizom főleg ha TH fan és az együttesből ugyanaz a kedvencünk.Egyébként a blogaidból ítélve rendinek tünsz és kommikból is.
pussz

A×y&BiLl · www.uberszexuelltwinzfurimmer.blog.hu 2009.07.06. 04:15:18

@:)XDKÖLYÖKXD:): Öhm..hát..nem kislány.köszi.(: Nálunk osztályszinten semmi gon nincsen, imádjuk egymást.. :D Néha összeveszünk.. de ennyi. A lemezt am márciusra ígérték..de mindegy is.. Gondolom hallottál olvastál a Chantelle-ügyről.. Na hát rá gondoltam, csak elfelejtettem idézőjelbe tenni a barátnője szót.. XD

A×y&BiLl · www.uberszexuelltwinzfurimmer.blog.hu 2009.07.06. 04:16:49

@P B !: Mollcym[ezértmég kapnifogok, de muszáj. :P]Nincsmit.. Tudod, ez alap..x3 ;)

:)XDKÖLYÖKXD:) 2009.07.06. 21:21:29

Mázlid van csak most mek 8.ba de nem tom az osztály kibirja e addig még!!!!!!!!!!az nekem 13 éves létemre sok.és a barátnő ügyben ezesetben meg se szólaltam bár szívesen megtépném(az 1x tény)amiket nyilatkozott az a csitri!!!!

P B ! 2009.07.06. 21:34:48

Nos kedves barátosném! XD
Igen-igen kapni fogsz a Molcy jelzőért! Nem lesz este tejecske![Khm..XDD] De azóta lett még 2 becenevem. -.- majd elmondom ;] XDD
süti beállítások módosítása