i'm still alive. (:

 2009.10.21. 17:49

Hallo Raumschiffkapitän.. :D

Most idenézel, és csodálkozol.. "Jé, új blogbejegyzés" vagy éppen a fejed vered a falba, hogy " Biztos már megint kitalált valami hülyeséget.." vagy azt hiszed, hogy részt írtam, és örülsz..vagy nem..XD

Naszóval..mint látjátok, több mint egy hónapja nem írtam ide... Egyszerűen nem úgy alakulnak/tak a dolgok, ahogy kéne nekik.. De már minden javulni látszik *kopkop*..Szóval lassan beindul a storyírás is...újra..^^ Holnap utazunk Győrbe, talán ott majd lesz időm gondolkodni, írogatni, pihenni, stb.. szóval rettegjetek.. ;P Unokatesómék hülyébbek, mint én.. x) De szeretjük őket.. (:

Szóval, ahogy Tom mondaná: Stay tuned! Our brand new album is coming soon![A plafon meg leszakadt..XD Nah mindegy, már nem lényeg.. x) ] helyett: My brand new episodes are coming soon! ..^^

 

Na, majd jelentkezem.. (:

XoXo..×3

Lexa. (:

A bejegyzés trackback címe:

https://painoflove.blog.hu/api/trackback/id/tr261465874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:)XDKÖLYÖKXD:) 2009.10.29. 21:01:30

Valyon lexánk még élhet vagy aTH iránti szerelme megölte!!!!!!Viccet félre téve naon várjuk a 3. részt és eddig naon szupi a tötri!!
süti beállítások módosítása